De Startversneller...

Vergroot je slaagkans naar 80%!

BUSINESS COACHING
MASTERCLASSES
ONDERNEMERSTEST

Jouw slaagkans vergroten van 50% naar 80%, dat kan! Ik ben van mening dat iedere ondernemer op basis van zijn onderbuikgevoel goede beslissingen kan nemen. Sterker nog dit is, naast kansen zien, één van zijn of haar sterkste ondernemerskwaliteiten. Maar wéét ook wanneer doelen meetbaar en beheersbaar gemaakt worden, dit het verschil kan zijn tussen goed en buitengewoon.

De Startversneller richt zich op ambitieuze ondernemers die met coaching hun bedrijf sneller naar een hoger niveau willen brengen. Het project is voor iedereen die een bedrijf wil beginnen of maximaal 5 jaar ondernemer is in de provincie Gelderland. Jij als deelnemer kiest een business coach die jou enkele maanden gaat begeleiden bij het behalen van je ondernemersvraagstuk. Tevens is er de mogelijkheid om een voucher te ontvangen voor training en opleiding doeleinden die jou als ondernemer helpen met je groei. Meer informatie is te vinden op www.destartversneller.nl

Ben je ondernemer of wil je dit worden? Heb je soms behoefte aan een klankbord of business coach? Wil jij je bedrijf commercieel versterken en meer weten over marketing voor ondernemers? En wil je begeleid worden bij de start of groei van je bedrijf? Pieter Peppelman is een aangesloten business coach bij De Startversneller. Neem vrijblijvend contact met mij op voor een kennismaking.

Scroll to top